Účet diváka
Jak zrušit účet
Zrušení v profilu
- Přihlaste se na www.tvcom.cz.
- Otevřete Profil uživatele a zvolte Zrušit účet (nebo rovnou www.tvcom.cz/Account/Delete.aspx).
- Potvrďte heslem – u účtu bez hesla novým přihlášením přes Google nebo Facebook – a zrušení potvrďte.
Žádost e-mailem
Pokud se nemůžete přihlásit, napište na podpora@tvcom.cz z e-mailu, se kterým jste účet založili. Žádost vyřídíme a o zrušení vás informujeme.
Co se smaže a co zůstane
- Smažeme hned: přihlášení (heslo, propojení s Google / Facebookem), profil (jméno, příjmení), oblíbené týmy, spárované televize a přístupy k placeným videím a konferencím.
- Ponecháme bez vazby na vás: údaje o platbách (účetní doklady) a anonymní statistiky sledování.
- 12 měsíců uchováme jen seznam zaplacených videí s otiskem e-mailu (ne e-mail samotný), abychom vám je při zrušení omylem mohli přidělit k novému účtu. Pak se smaže i ten.
Více o zpracování údajů najdete v Zásadách ochrany osobních údajů.